Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твАтакита срещу мен и партията

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твАтакита срещу мен и партията
Коментари Харесай

Костадинов: Списъкът Магнитски е унизителен за страната ни. Не бива да козируваме като пионерчета, а сами да си решаваме проблемите

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Атакита против мен и партията започнаха предходната година, когато започнахме да организираме митинги против ръководството на Бойко Борисов и Вътрешна македонска революционна организация. Започнаха арести, поредност от следствия, привиквания. Имаше интервал, в който съвсем всяка седмица ме викаха поради данъчни, от прокуратура, от полиция, от разследване, най-различни. На 2 септември ме задържаха в Централния софийски затвор, което беше безусловно престъпление, тъй като нямаха парво на това нещо. Буквално ме отвлякоха от митинга тогава, като служителите на реда, които бяха цивилни, даже не се легетимираха. На идващия ден се разбра, че са ме задържали за разпит, за който авансово се бяхме разбрали със следователя, че няма по какъв начин да се реализира на 2 сепетември, тъй като навръх този ден нямаше по какъв начин да бъда във Варна. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Костадин Костадинов, " Възраждане ".

Преследват организацията ни, тъй като сме самостоятелни и непрекъснато обясняваме на хората, че България може да е самостоятелна и сама да си взима решенията, а не да е както в този момент -  колония на Съединени американски щати, разяснява той.

Много е унизително това със листата по закона Магнитски. Унизително е, че някой извън ни показва нашите нарушители. Не считам, че хората, които са в този лист, са почтени. Но когато един път се съгласиш с сходно нещо, идващия път извън ще ти посочат други неща. Като имаме проблеми, би трябвало да си ги решаваме. Като имаме пристъпник, ние би трябвало да си го вкараме в пандиза. А не някой извън да ни показва грешките и ние да козируваме като пионерчета, уточни той.

Не може някой извън да ни взема решение проблемите, тъй като ще стигнем до миг, в който някой извън ще ни споделя и политическите решения какви да бъдат, добави Костадинов. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР